Zijn koren


Rijnstreekkoor uit Katwijk

Dit ca. 115 leden tellend koor uit Katwijk heeft een zeer divers repertoire van het eenvoudige geestelijke lied tot klassiek en modern. Al diverse malen heeft dit koor opgetreden met bekende solisten zoals Ernst Daniel Smid en Kamahl.
Sinds augustus 1998 staat dit koor onder leiding van Jan Verhoef.
Het koor repeteert op maandag in de Immanuelkerk te Rijnsburg. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website


De Drieban uit Venhuizen

Met ingang van januari 2006 is Jan Verhoef begonnen als dirigent van het koor ‘de Drieban’ in Venhuizen. Het koor schuwt geen uitdagingen en heeft al enkele malen een Tom Parker project uitgevoerd met diverse solisten en orkest.
In november 2010 heeft het koor tijdens haar jubileumconcert het Stabat Mater van Karl Jenkins uitgevoerd, met diverse bekende musici zoals Arjan & Edith Post, Jacques Marcus, Mark Wester en vele anderen. Kijk ook op de website van het koor.
De repetities worden gehouden in het verenigingsgebouw te Venhuizen op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur.


Mannenkoor Immanuel uit Mijdrecht

Met ingang van 25 augustus 2009 is Jan Verhoef dirigent van het Chr. Mannenkoor Immanuel uit Mijdrecht.
Het koor bestaat uit 87 leden. Het mannenkoor is in de regio, en ver daarbuiten, bekend en geliefd, gezien het grote aantal aanvragen voor concerten en medewerking aan kerkdiensten. Ook op radio en TV was het koor te horen en te zien. Er zijn door het koor tot nu toe 1 lp en 4 cd’s uitgebracht. De lp verscheen in 1985 en de eerste CD in 1998.
Eind 2008 is een cd uitgebracht ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van het koor.Kijk ook op www.mannenkoor-immanuel.nl


Eveneens uit Katwijk komt het Ichthus Familiekoor. Dit koor is opgezet door de familie Klok uit Katwijk en heeft al diverse concerten gegeven in haar ‘thuishaven’ en daarbuiten, welke zeer goed ontvangen zijn. Ook heeft het koor meegewerkt aan radio- en tv opnames.
In september 2015 is hun nieuwe cd 'Verlangen' opgenomen welke op 13 november is gepresenteerd.
Medewerking hieraan verlenen o.a. Johan Bredewout, Gert-Jan den Butter, Jolanda den Houter, Kees Alers en
Mark Wester.
Voor meer informatie, gaat u naar de website van het koor.

U kunt hier een track beluisteren van de nieuwe cd.